Geplaatst op

River Platina

De geschiedenis van Platina wordt opnieuw geschreven. De innovatieve Duitse edelmetaal bedrijf van C. Hafner heeft na jaren onderzoek een technologische doorbraak gemaakt door de meest edele metaal, platina te mengen met goud. Deze spier witte platinalegering genaamd River Platina is door het hoge percentage van 97,3% het meest edele metaal op aarde wat in de sieraden industrie toegepast kan worden.

De productie van River Platina ringen wordt verzorgd door onze hofleverancier, firma Eduard G. Fidel (EGF) uit Phorzheim, Duitsland. Wij zijn dan ook trots dat Le Mariage een van de 6 verkooppunten in Nederland is die deze prachtige legering kunnen en mogen verkopen.

Ringen van River Platina hebben een bijzonder hoge hardheid en een extreem witte kleur die 100% overeenkomt met de kleur van gerodineerd witgoud. River Platina maakt rodineren overbodig.