Geplaatst op

De Trouwring Juwelier

De TROUWRINGJUWELIER is een overkoepelende organisatie waarbij ruim 70 ervaren trouwring specialisten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten met één van de beste Duitse ringenproducenten t.w. Eduard G. Fidel, afgekort EGF. Door deze samenwerking worden marketingconcepten gecreëerd die exact zijn afgestemd op de behoeften van de klant. De TROUWRINGJUWELIER is dan ook terecht hèt eerste adres als het gaat om deskundig advies.

Wat is beslissend bij de koop van een trouw- of verlovingsring? Wilt u weten waar, door wie en hoe de ring wordt gemaakt? Wat de hardheid is van de ring, het percentage palladium in witgoud, de rekbaarheid van de ring, waarom er prijsverschil is tussen de merken, waarom wit- duurder is dan geelgoud etc.?

Een trouwringjuwelier die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van trouw- en verlovingsringen zal al deze vragen direct kunnen beantwoorden. Vergelijk het met een huisarts en een specialist. Algemene kennis versus gerichte kennis. Dit is waar het om draait. Dit is het verschil tussen een juwelier mét trouwringen en TROUWRINGJUWELIER. Onze core business is trouw- en verlovingsringen, niet meer en niet minder. Maak nu gebruik van deze kennis en ervaring en kijk of één van de 8 Nederlandse trouwringjuweliers bij u in de buurt gevestigd zijn.