Geplaatst op

LeMariage neemt Lars Wallin in assortiment op

Le Mariage is bijzonder verheugd om je kennis te laten maken met de prachtige trouw- en verlovingsringencollectie van Lars Wallin. Lars, geboren in 1965 is een beroemde Zweedse mode- en sieraden ontwerper die de productie van zijn prachtige collectie heeft toevertrouwd aan de meest innovatieve Zweedse ringenfabrikant.

Kleinschalig, compromisloos, passie voor ambacht en Zweeds, daar staat Lars Wallin voor!

“Ik vond het idee van een Zweeds familiebedrijf, met productie in Zweden, met behulp van Zweedse grondstoffen en vakmanschap gewoon fantastisch”, zegt Lars. “Het weerspiegelt mijn eigen overtuigingen met betrekking tot kwaliteit en duurzaam design”.

Welkom bij een van de meest opwindende unies in de wereld van trouw- en verlovingsringen.