Geplaatst op

Trouwbeurs Hoorn

In de prachtige Noorderkerk in het hart van Hoorn werd deze trouwbeurs georganiseerd door Annet van Bruidsmode Boudoir en Rosalie van Schutz Mannenmode. De Noorderkerk is een historische rijksmonument en doet tegenwoordig geen dienst meer als kerk omdat het onderhoud ervan te duur werd. De kerk werd verkocht aan een groep West-Friese ondernemers die de kerk zodanig gerenoveerd hebben zodat het oorspronkelijke karakter ervan bewaard is gebleven. Zij bieden nu de verschillende ruimtes aan voor o.a. bruiloften.

Qua leveranciers was er genoeg animo. Om de bruidsparen een idee te geven wat er komt kijken voor een bruiloft waren er trouwringen,  bruidsjurken, trouwpakken, kleding voor de kids,  live muziek, een dj, chocolaterie, patisserie, designer voort trouwkaarten, haarstyliste/visagiste, trouwauto’s , fotografen, videografen, trouwschoenen, weddingplanners, stylistes, een champagne bar en zelfs de fashion designer Sepehr Maghsoudi was aanwezig!

Natuurlijk gingen wij met gemengde gevoelens  naar deze beurs omdat het Corona virus nog steeds ‘ronddwaalt’.  Onze twijfel werd snel weggenomen want Annet en Rosalie haddden alles prima geregeld volgens RIVM maatregelen. De bruidsparen hadden vooraf ingeschreven en kwamen in ‘shifts’  zodat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zouden zijn en de 1.5 mtr afstand gegarandeerd zou zijn. Voor ons, de leveranciers, werkte dit ook prima. Wij hadden genoeg tijd om alle bruidsparen goed te woord te staan en hopelijk genoeg inspiratie te geven om bij ons terug te komen. Eén van de bruidsparen ging naar huis  met de fantastische prijs met een totaalwaarde van 8.000,–, aangeboden door alle standhouders.

 Bedankt Annet en Rosalie, volgende keer zijn wij er graag weer bij in West-Friesland!