Geplaatst op

Le Mariage on tour

Onze winkels mogen dan tijdelijk sluiten, maar wij gaan door. Gaat Le Mariage na meer dan 20 jaar fysieke verkoop ook online? Het antwoord is: “NEE”. Het persoonlijke contact, de beleving, de emotie en blijdschap is voor ons meer waard dan de enter knop op je telefoon of tablet.

Rekening houdend met onze wederzijdse gezondheid, zullen wij er gedurende deze lockdown periode alles aan doen om onze collectie verantwoord en met de laagste prijsgarantie aan te bieden. Wij komen simpelweg bij jou/jullie thuis.

Met onze 3D configurator en meer dan 20 topmerken is het haast onmogelijk om niet te slagen.

Nieuwsgierig geworden? Gebruik het contactformulier, bel naar het dichtstbijzijnde filiaal of stuur een mail naar info@lemariage.nl

Samen maken wij er beste van. Pas goed op elkaar!!!