Geplaatst op

Mededeling Alkmaar

Beste bruidsparen,

In verband met de geplande verbouwing van het pand en mede door het enorme succes van de trouwringenverkoop aan huis,  hebben wij besloten om onze trouwringenstudio in Alkmaar tijdelijk te sluiten. Tijdens deze, voor ons allen onrustige, maanden hebben wij er alles aan gedaan om onze leidende positie binnen de trouwringenbranche te behouden, zo niet te versterken.

Noodgedwongen hebben wij het concept  ‘Le Mariage On Tour’ weer onder de aandacht gebracht. Het heeft ons geen windeieren gelegd. Vele bruidsparen hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze service aan huis. De reacties zijn overweldigend. Ringen veilig in je eigen vertrouwde omgeving uitzoeken op een dag en tijdstip welke jullie het beste uitkomt, wordt als zeer prettig ervaren.

Met meer dan 20 topmerken, een zeer geavanceerde 3D-ringendesigner en met een gemiddelde van 9.7 uit ruim 500 recensies haal je niet zomaar iemand in huis. Je zit aan je eigen keukentafel met één, door The Perfect Wedding organisatie, best beoordeelde trouwringenleveranciers van Nederland waar ervaring, flexibiliteit, persoonlijk advies en service als ‘een paal boven water’ staan.  

Voordelen On Tour:

  • Vertrouwde omgeving
  • Flexibele tijden
  • Fysieke winkels
  • Volledige transparantie
  • Laagste prijsgarantie

Lieve groet en hopelijk tot ziens bij jullie thuis! 

Team Le Mariage Alkmaar