Roosendaal

Na meer dan 1000 tevreden trouwkoppels die we in en rondom Roosendaal van prachtige trouwringen hebben mogen voorzien, is Le Mariage verhuisd. Op nog geen 15 minuten rijden van Roosendaal rijdt u zo het centrum van Halsteren binnen waar ons nieuwe filiaal is gevestigd. Uw auto voor de deur parkeren om in alle rust het meest uitgebreide collectie trouw- en verlovingsringen van Brabant te bekijken? Geen probleem, parkeren in ons pittoreske dorpje is GRATIS waardoor een dagje ringen uitzoeken uitstekend te combineren is met culinair genieten in ons Brabantse “pareltje”!

Contact informatie

Dorpsstraat 136, 4661 HT, Halsteren
roosendaal@lemariage.nl
0164 630 132

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9.30 – 17.30
Woensdag9.30 – 17.30
Donderdag9.30 – 17.30
*Vrijdag9.30 – 20.00
Zaterdag9.30 – 17.00
Zondaggesloten
*Onze openingstijden kunnen variëren, neem voor de zekerheid contact met ons op voor een afspraak.

Hoe werken wij?

“als wij het niet hebben, heeft niemand het”

Le Mariage Halsteren is onderdeel van Juwelier goudsmid Ooms. Deze vestiging aan de Dorpstraat 136 heeft bij de nieuwbouw (na de verhuizing) in 2016 als geen ander een duidelijke scheiding weten te maken tussen een juwelier met trouwringen en dé trouwringen-juwelier.

Binnen de moderne en geheel vernieuwde zaak met ruime collecties horloges en sieraden is een ruime plek gecreëerd waar je in alle rust de uitgebreide collecties trouwringen kunt bekijken. Naast de vele merk-trouwringen van o.a. Aller Spanninga, Breuning, Saint Maurice, Gerstner, EGF, Meister, Pas Diamonds, R&C…biedt Le Mariage Halsteren je ook de mogelijkheid voor custom made trouwringen. In eigen atelier en onder leiding van Anton Ooms zullen de ervaren goudsmeden met hun enthousiasme en inlevingsvermogen er alles aan doen om onze slogan, wat je ook vraagt “the answer is Yes”, waar te maken.

Heb je een ring, of een bepaald merk op het oog die wij niet direct in onze collectie hebben? Stel je vraag, deze kost niets. Misschien kunnen wij de bewuste ring ook wel leveren, misschien ook wel voor een betere prijs?