Zierikzee

Contact informatie

Kerkring 1, 4306 CJ Nieuwerkerk
lemariage@trouwringenzeeland.nl
0111-550550

Openingstijden

Ma t/m Do09:00 – 21:00
Vr – Za09:00 – 17:00

Trouwringen kopen in Zeeland

Een dagje of een weekendje Zeeland gepland?  Ga je lekker uitwaaien of luieren op één van de mooiste stranden van Nederland of liever fietsen door de contrastrijke natuurgebieden, vogels spotten op de vogelboulevard, genieten op  zeehondensafari, of heerlijke verse oesters eten in Yerseke… , waar je ook voor gaat, Zeeland barst van de belevenissen en attracties.

Hebben jullie trouwplannen?

Dan is jullie weekendje weg de ideale combinatie om de meest gevarieerde trouw- en verlovingsringen collectie van Nederland te komen bekijken. In het pittoreske ringdorpje Nieuwerkerk, op nog geen 5 km van Zierikzee, worden jullie ontvangen door het echtpaar Oliver en Elly Wind van Trouwringen Zeeland. Met ruim 10 jaar verkoopervaring, transparant verkoopbeleid en hun Rienk® Trouwringen Collectie zijn Oliver en Elly inmiddels een begrip in Zeeland en omstreken. Om toekomstige echtparen (ook uit andere delen van het land) het mooie van Zeeland te laten combineren met het uitzoeken van ringen, zijn  Oliver en Elly de samenwerking aangegaan met de meest innovatieve trouw- en verlovingsringen specialist van Nederland ‘Le Mariage’.

Door de uitbreiding van de huidige collectie en diversiteit van verschillende merken en stijlen is de kans dat jullie slagen voor trouwringen gegarandeerd.

Wat Oliver en Elly ook garanderen is een onvergetelijke dagje of weekendje Zeeland waarin je met een bezoek aan de trouwringen showroom optimaal inzicht krijgt waarom Le Mariage ook in 2023 door de meest onafhankelijke trouwbranche organisatie ‘The Perfect Wedding’ is uitgeroepen tot één van de 3 best beoordeelde trouwringen leveranciers van Nederland.

De bekende slogan; Wat je ook vraagt “the answer is Yes” wordt ook in Zeeland waargemaakt. Jullie zijn meer dan welkom!