Materialen

Diamant

Diamant, in het Grieks "adamas" betekent onverslaanbaar. Dit is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Lees meer..

Goud

Puur goud is een geel en zacht edelmetaal dat in zuivere vorm nauwelijks te verwerken is tot een bruikbaar sieraad. Lees meer..

Palladium

Palladium is naast platina het enige edelmetaal dat in zuivere vorm gebruikt kan worden. Hiervan wordt een trouwring gemaakt die te vergelijken is met een witgouden ring. Lees meer..

Platina

Platina is het meest edele en duurzame metaal op aarde. Het is een taai, hard edel en zilverachtig metaal dat door en door wit is van kleur. Lees meer..

Titanium

Titanium ringen worden vaak geassocieerd met modern, design en futuristisch. Door toepassing van de moderne technieken is dit super harde, extreem lichte metaal goed bewerkbaar in combinatie met andere metalen en edelmetalen. Lees meer..

Zilver

Zilveren trouwringen worden in Nederland niet veel verkocht. Dit heeft met name te maken met de hardheid die ten opzichte van goud, palladium of platina aanzienlijk lager is. Lees meer..