Haarlem

Contact informatie

Schagchelstraat 1, 2011 HW Haarlem
haarlem@lemariage.nl
023 576 7884

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdag10:00 – 17:30
Zondagop afspraak
Let op: Gesloten van 21 dec tot 8 jan

Le Mariage in Haarlem

Trouwringen

Met ruim 3500 trouwringen onderscheiden wij ons van de gemiddelde juwelier. Naast de bekende juweliersmerken als Auro Design, Breuning, Ruesch en Saint Maurice levert Le Mariage ook Duitse merken als EGF, Gerstner en Meister, het Zwitserse Furrer-Jacot, het Zweedse Donatello, het Engelse Rivermounts en de Nederlandse Vincent van Hees.

Verlovingsringen

Onze verlovingsringenlijn is meer dan een solitair met rond briljant slijpsel. De slijpvormen princess-, emerald-, marquise-, peer-, hart, cushion en ovaal in alle denkbare zettingen, gradaties en groottes van 0.10 tot meer dan 2.00 karaat behoren tot onze standaard collecties. Alle diamanten boven 0.30 crt. zijn vanzelfsprekend GIA, HRD of IGI gecertificeerd.  

Vooruitstrevend

Le Mariage gaat duidelijk verder daar waar een ander stopt! De zin: hebben of kunnen wij niet’, kennen wij simpelweg niet! Misschien is dit een van de redenen waarom Le Mariage voor de 3e keer op rij is uitgeroepen tot één van de vijf beste trouwringen leveranciers van Nederland.

Informatief

Bekijk de site en oordeel zelf. Ons streven is om U zo goed mogelijk te informeren waarom wij anders zijn dan de gemiddelde juwelier. Wellicht dat u meer specifieke informatie wenst of andere vragen of opmerkingen heeft. Neem dan via haarlem@lemariage.nl of 023 5767884 contact met ons op.