Haarlem

Contact informatie

Schagchelstraat 1, 2011 HW Haarlem
haarlem@lemariage.nl
023 576 7884

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdag10:00 – 17:30
Zondagop afspraak

Trouwringen kopen bij Le Mariage in Haarlem

“Wat zij hebben, hebben wij ook, maar dan véééééél meer èn voor een betere prijs”

In 1999 nog uniek, speciaal en bijzonder als de eerste winkel in Nederland waar uitsluitend trouw- en verlovingsringen werden verkocht, maar inmiddels één van de vele speciaalzaken die hun pijlen op de trouwringenbranche hebben gericht. Iedere stad of groter dorp heeft tenminste één trouwringenspecialist die de grootste en meest uitgebreide trouwringen collectie van Nederland claimt. Dit is het begrijpelijke gevolg van een succes formule waarin het verschil tussen leiders en volgers steeds kleiner wordt.

Om onze leidende positie te behouden en verder te versterken zijn we altijd op zoek naar de nieuwe producten en ontwikkelingen. Innoveren en vooruitdenken, daar staan wij voor. Door deze unieke manier van werken, kennis en geloof in eigen kunnen zijn we meerdere malen genomineerd voor The Dutch Wedding Award en in 2018 door de meest onafhankelijke trouwsite, The Perfect Wedding op de top 3 lijst gezet van de best beoordeelde trouwring-specialisten van Nederland. Of we trots zijn? Meer dan trots!!!

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Alkmaar, Leiden, Den Haag, Heerenveen, Landgraaf, Lottum of Rotterdam!