Alkmaar

Contact informatie

alkmaar@lemariage.nl
023 5767884

Openingstijden

In deze onzekere tijden kunnen onze openingstijden variëren. Wilt u onze enorme collectie trouw- en verlovingsringen bekijken, maak dan een afspraak. Wij gaan open op een dag en tijdstip welke jullie het beste uitkomt. Doordeweeks of in het weekend, u bent meer dan welkom.

Trouwringen Le Mariage Alkmaar

“samenwerking, enthousiasme en inlevingsvermogen is onze kracht”

Alkmaar de ‘Kaasstad’. Ideaal voor een dagje shoppen, wandelen of gezellig eten en drinken op één van de vele terrasjes die deze stad kent. In hartje Alkmaar, op nog geen 200 meter van het drukke en ò zo gezellige Waagplein op de Houttil 23 vinden jullie op de eerste verdieping van de bekende Louis Bros Juwelier onze trouwringen-speciaalzaak.

Een verdieping van ruim 70 m2 waar u samen met één van onze trouwringspecialisten ongedwongen kunt kijken naar de meest veelzijdige collectie van Alkmaar en omgeving. Met merken als, Aller Spanninga, Breuning, Bruno M, Collection Ruesch, Donatello, Edel Design, EGF, Fischer, Gerstner, Gettman, Rauschmayer en Saint Maurice is het haast onmogelijk om hier niet te slagen. Ook kunt u hier terecht voor het zeer voordelige huismerk van Louis Bros, Eternal Trouwringen.  

PerLine

Naast de zeer scherp geprijsde Eternal trouwringen geven wij u de mogelijkheid om merken als Aller Spanninga, Collection Ruesch en Rauschmayer voor, misschien wel, de beste prijs van Nederland te bestellen. Merken die hun selectieve dealerbeleid langzaam maar zeker aan het veranderen zijn. Met inmiddels honderden verkooppunten en een enorm online aanbod, spelen deze merken aardig in op het veranderde consumentengedrag.

Willen wij onze leidende positie in de trouwringenbranche behouden en verder versterken dan moet ons beleid aangepast worden. 

Dit doen we met een totaal nieuw concept:  PerLine

PerLine is een combinatie van “online aankoop” met een persoonlijk tintje. Door geen gebruik te maken van de winkel en winkelpersoneel kunnen wij deze trouwringenmerken met de laagsteprijsgarantie aanbieden.   

Het werkt als volgt:

Informeer naar alles wat u graag wilt weten over het merk. Waar wordt het geproduceerd, wat is het modelnummer, wat voor profiel heeft het, legering- en kleur mogelijkheden, het aantal karaat, de grootte en het aantal diamanten, de levertijd, de bepaling van uw maat en natuurlijk de prijs. Stuur een mail naar perline@lemariage.nl of whatts app naar 06-12965610.  Wij doen ons best om binnen 1 dag al uw vragen te beantwoorden. Als u tevreden bent met ons aanbod, dan bespreken we de vervolgstappen en maken, indien nodig, een afspraak voor exacte bepaling van uw vingermaat. Dit doen we op een dag of tijdstip welke ons beiden het beste uitkomt. Nadat alles vastgelegd is, betaalt u 50% van het aankoopbedrag aan en bestellen wij de ringen. Binnen 3 á 4 weken worden de ringen persoonlijk bij u thuis afgeleverd. Natuurlijk ook weer op een dag of tijdstip welke ons beiden het beste uitkomt. Indien alles naar wens is, maakt u het restbedrag over.

Voordelen PerLine:

  • Persoonlijk contact
  • Veilig in uw eigen omgeving
  • Flexibele tijden
  • Maatgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens bij ons in de winkel of bij u thuis!  Team Le Mariage Alkmaar