Alkmaar

Wil je een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod van custom made-, design-, of collectie trouwringen, maak dan een afspraak voor Le Mariage on tour.

Contact informatie

alkmaar@lemariage.nl
023 5767884

Openingstijden

Op afspraak met Le Mariage on tour! Zie onderstaand bericht voor meer informatie.

Trouwringen Le Mariage Alkmaar

“samenwerking, enthousiasme en inlevingsvermogen is onze kracht”

Alkmaar de ‘Kaasstad’. Ideaal voor een dagje shoppen, wandelen of gezellig eten en drinken op één van de vele terrasjes die deze stad kent. In hartje Alkmaar, op nog geen 200 meter van het drukke en ò zo gezellige Waagplein vinden jullie onze trouwringen-speciaalzaak.

In oppervlakte klein en knus, maar qua ringenaanbod gegarandeerd de grootste en meest veelzijdige trouwringen-speciaalzaak van Alkmaar en omgeving. Ongestoord en ongedwongen zullen de zusjes Tina & Irma hun jarenlange verkoopervaring in verlovings- en trouwringen gebruiken om dé zoektocht naar jullie ring te doen slagen.

Mededeling Alkmaar

Beste bruidsparen,

In verband met de geplande verbouwing van het pand en mede door het enorme succes van de trouwringenverkoop aan huis,  hebben wij besloten om onze trouwringenstudio in Alkmaar tijdelijk te sluiten. Tijdens deze, voor ons allen onrustige, maanden hebben wij er alles aan gedaan om onze leidende positie binnen de trouwringenbranche te behouden, zo niet te versterken.

Noodgedwongen hebben wij het concept  ‘Le Mariage On Tour’ weer onder de aandacht gebracht. Het heeft ons geen windeieren gelegd. Vele bruidsparen hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze service aan huis. De reacties zijn overweldigend. Ringen veilig in je eigen vertrouwde omgeving uitzoeken op een dag en tijdstip welke jullie het beste uitkomt, wordt als zeer prettig ervaren.

Met meer dan 20 topmerken, een zeer geavanceerde 3D-ringendesigner en met een gemiddelde van 9.7 uit ruim 500 recensies haal je niet zomaar iemand in huis. Je zit aan je eigen keukentafel met één, door The Perfect Wedding organisatie, best beoordeelde trouwringenleveranciers van Nederland waar ervaring, flexibiliteit, persoonlijk advies en service als ‘een paal boven water’ staan.  

Voordelen On Tour:

  • Vertrouwde omgeving
  • Flexibele tijden
  • Fysieke winkels
  • Volledige transparantie
  • Laagste prijsgarantie

Lieve groet en hopelijk tot ziens bij jullie thuis! 

Team Le Mariage Alkmaar