Alkmaar

Contact informatie

alkmaar@lemariage.nl
06 12965610

Openingstijden

Wilt u onze enorme collectie trouw- en verlovingsringen bekijken, maak dan een afspraak. Wij komen gewoon langs op een dag en tijdstip welke jullie het beste uitkomt. Doordeweeks of in het weekend.

Trouwringen Le Mariage Alkmaar

“samenwerking, enthousiasme en inlevingsvermogen is onze kracht”

Door een grote verbouwing aan de bovenverdiepingen moesten wij onze knusse Alkmaarse vestiging aan de Payglop 6 tijdelijk verplaatsen naar een andere locatie. Het werd een combinatie van een 18- eeuwse monumentale stijlkamer in hartje Beverwijk en de bovenverdieping van onze Alkmaarse collega juwelier Louis Bros. Bij collega Louis Bros werden vooral de klanten ‘boven‘ Alkmaar hartelijk ontvangen voor service, reparatie, graveringen en met name her-graveringen van trouwringen. Inmiddels zijn alle ringen die bij Le Mariage, vestiging Alkmaar gekocht werden door collega Louis Bros voorzien van nieuwe gravures, zodat de samenwerking tussen Louis Bros en Le Mariage per 1 juli 2021 beëindigd is.

Op de vraag of Le Mariage weer terug komt in Alkmaar, kunnen wij maar één antwoord geven: JA! Niet meer met een fysieke winkel of een samenwerkingsverband met een collega, Le Mariage komt gewoon bij jullie thuis! De meest uitgebreide collectie trouwringen kunnen jullie in je eigen vertrouwde omgeving bekijken, dat is óók Le Mariage. Wij komen op een dag en tijdstip welke jullie goed uitkomt. Door geen gebruik te maken van een winkel en winkelpersoneel kunnen wij jullie nagenoeg alle trouwringenmerken met de laagste prijsgarantie aanbieden. 

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Den Haag, Groningen, Haarlem, Landgraaf, Leiden en Zwolle

Team Le Mariage