Landgraaf

Contact informatie

Beuteweg 20, 6373LL, Landgraaf
landgraaf@lemariage.nl
0455 670917

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdag10.00 – 17:00
Vrijdag10.00 – 17.00
Zaterdagop afspraak
Zondagop afspraak

Trouwringen Le Mariage Landgraaf

“Wij verkopen alles behalve Nee”

Landgraaf, meer dan toeristische toppers Snow-World en Pinkpop alleen. Dit Zuid Limburgse stadje op nog geen 15 minuten rijden van Kerkrade, Brunssum of Heerlen en nog geen half uurtje van Sittard, Maastricht en Aachen (D) is rijk aan kastelen, boerderijen en recreatieve gebieden. Trouwplannen?  Breng dan een bezoek aan de meest innovatieve trouwringenspecialist van Nederland!  Le Mariage is uitstekend te combineren met de cultuurhistorische parels, een wandeling of een fietstocht door dit prachtige Zuid Limburgse landschap. 

Le Mariage bevindt zich in hartje centrum van Landgraaf en wordt gerund door 3 ijzersterke dames nl. moeder Anita en haar 2 dochters, Laura & Patty. Met hun jarenlange ervaring in de juweliersbranche, zullen de 3 dames er alles aan doen om jullie te adviseren over alle opties en mogelijkheden wat betreft trouwringen.

Komen jullie uit omgeving van Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Heerlen, Sittard of hebben jullie een weekendje Valkenburg of dagje shoppen in Aaachen gepland, maak dan een afspraak met Le Mariage. Ons ijzersterke team staat voor jullie klaar op een dag en  tijdstip welke jullie het beste uitkomt. Doordeweeks of in het weekend, vroeg in de ochtend of later in de avond, jullie mogen het zeggen… Er kan veilig en gratis geparkeerd worden voor de deur!

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Haarlem, Leiden, Den Haag, Heerenveen, Alkmaar, Lottum of Rotterdam!