Leiden

Contact informatie

Hooglandse Kerksteeg 12, 2312 HR, Leiden
leiden@lemariage.nl
071 8877570

Openingstijden

Op afspraak
Let op: Gesloten van 17 dec tot 8 jan

Trouwringen kopen in Leiden

“kennis, prijs en ervaring is mijn kracht”

Leiden, de geboortestad van Rembrandt, een rondvaart langs de grachten, de Universiteit met maar liefst zeven faculteiten, de muurgedichten, de Soldaat van Oranje, het Leids ontzet…, kortom een stad vol ontdekkingen, een stad met een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad; niemand zal zich hier vervelen. Een dagje Leiden en trouwplannen? Dan kun je niet om Le Mariage heen.

Dit filiaal van Le Mariage Leiden is knus, gezellig en bijzonder te noemen. Een klein winkeltje met huiskamer gevoel waar werkelijk alles mogelijk is. Met de combinatie van inlevingsvermogen en vakmanschap van onze edelsmid, Mara van Gent en een enorm aanbod van uitsluitend uit de EU afkomstige topmerken garanderen wij dat we onze bekende slogan wij verkopen alles behalve: ‘nee’, werkelijk waar kunnen maken.

Mara van Gent, in 2008 afgestudeerd aan vakschool Schoonhoven combineert haar moederschap met haar passie van traditioneel goudsmeden en innovatieve technieken tot de unieke trouwringen met een individueel karakter. Zijn jullie nieuwsgierig wat Mara voor jullie kan betekenen? Maak een afspraak en laat je inspireren door de bijzondere collectie en de mogelijkheden die Mara jullie kan bieden. Doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avond, op de zaak of bij u thuis? Mara vindt altijd wel een dag, tijdstip of een plek die jullie het beste uitkomt. Wij zijn immers niet zo maar een trouwringenzaak, wij zijn Le Mariage.

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Haarlem, Alkmaar, Den Haag, Heerenveen, Landgraaf, Lottum of Rotterdam!