Beverwijk

Wil je een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod van custom made-, design-, of collectie trouwringen, maak dan een afspraak.

Contact informatie

Breestraat 101, 1941EG, Beverwijk
beverwijk@lemariage.nl
0614967533

Openingstijden

Woensdag: 09.30 – 17.00

Zaterdag : 10.00 – 17.00

Op afspraak: 08:00 – 20:00 7 dagen per week

Trouwringen Le Mariage Beverwijk

“Waar verschil tussen kopen en beleven ook zichtbaar is”

Beverwijk, de stad van de aardbeien, gelegen tussen Alkmaar en Haarlem. Beverwijk, vooral bekend om de grootste overdekte markt van Europa, de Zwarte Markt. Maar Beverwijk is meer dan dat, Beverwijk betekent ook de duinen, het brede strand van Wijk aan Zee, de bekende strandpaviljoens Aloha Beach en Timboektoe en per 1 maart 2021 de grootste trouwringenspecialist van Nederland, Le Mariage.

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst een ongekende ontvangst in de 18- eeuwse monumentale stijlkamer waar de romantiek vanaf spat. Onze gediplomeerde goudsmid en trouwringen-specialist Sharon Koomen vertelt u graag over de prachtige wandschilderijen, plafonds in Rococo stijl en wanddecoratie met engeltjes. Heel even zal uw aandacht uitgaan naar deze kunstwerken, maar daar komt u niet voor…

Le Mariage Beverwijk is gespecialiseerd in klassieke ringen van Donatello. Deze, in Zweden geproduceerde ringen staan bekend om hun stijlvolle en tijdloze collecties, vooral gesierd door eenvoud. Geen drukke patronen, geen fratsen en franjes, maar duurzame ontwerpen die niet onderhevig zijn aan mode en trends. Oftewel: ringen voor het leven.

Het merk is ontstaan vanuit de wens duurzame, tijdloze ringen te vervaardigen van de allerhoogste kwaliteit voor de beste prijs. En dat is gelukt. Anders dan andere merken, investeert Donatello namelijk niet in (kostbare) uitgebreide collecties en keuzes; het merk is volledig en uitsluitend gericht op duurzame, klassieke ontwerpen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor merken als Gerstner, Gettman, Auro Design, Edel Design, Breuning, Saint Maurice etc. Daarnaast biedt vestiging Beverwijk óók de mogelijkheid om samen met Sharon in 3D uw eigen ontwerp te creëren. Met verschillende ringendesign- programma’s zal Sharon u heel professioneel begeleiden om inzicht te krijgen in uw keuze van materialen, kleur, vorm, breedte, aantal diamanten etc.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aandacht te geven voor het eventueel ontwerp, werkt Le Mariage Beverwijk bij voorkeur op afspraak. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 08.00 tot 20.00. Ons filiaal in hartje Beverwijk is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bij aankoop van de ringen worden uw reiskosten volledig vergoed.

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Den Haag, Groningen, Haarlem, Landgraaf, Leiden en Zwolle