Beverwijk

Wil je een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod van custom made-, design-, of collectie trouwringen, maak dan een afspraak.

Contact informatie

Breestraat 101, 1941EG, Beverwijk
beverwijk@lemariage.nl
023 5767884

Openingstijden

Op afspraak: 08:00 – 20:00 7 dagen per week

Trouwringen Le Mariage Beverwijk

“Waar verschil tussen kopen en beleven ook zichtbaar is”

Beverwijk, de stad van de aardbeien, gelegen tussen Alkmaar en Haarlem. Beverwijk, vooral bekend om de grootste overdekte markt van Europa, de Zwarte Markt. Maar Beverwijk is meer dan dat, Beverwijk betekent ook de duinen, het brede strand van Wijk aan Zee, de bekende strandpaviljoens Aloha Beach en Timboektoe en per 1 maart 2021 de grootste trouwringenspecialist van Nederland, Le Mariage.

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst een ongekende ontvangst in een 18- eeuwse monumentale stijlkamer waar de romantiek vanaf spat. Prachtige wandschilderijen, plafonds in Rococo stijl en wanddecoratie met engeltjes. Een kamer die gerestaureerd is door vakmensen, mensen die net als wij van Le Mariage oog hebben voor detail en waar het verschil tussen ringen kopen en ringen beleven duidelijk voelbaar, maar ook zichtbaar is.

Le Mariage Beverwijk is gespecialiseerd in klassieke ringen van Donatello,  is exclusieve dealer van Meister en EGF trouwringen, maar ook van de unieke Japanse Mokume Gane ringen van Jaume Labro. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor merken als Gerstner, Gettman, Breuning, Saint Maurice etc. Daarnaast bieden wij óók de mogelijkheid om met verschillende ringendesign- programma’s uw eigen ringen op een groot scherm in 3D te configureren. Met de fysieke voorbeelden wordt u heel professioneel begeleid om uw keuze van materialen, kleur, vorm, breedte, aantal diamanten etc. zo persoonlijk mogelijk te ontwerpen.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aandacht te geven voor het eventueel ontwerp, werkt Le Mariage Beverwijk uitsluitend op afspraak. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van 08.00 tot 20.00. Ons filiaal in hartje Beverwijk is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bij aankoop van de ringen worden uw reiskosten volledig vergoed.

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Alkmaar, Haarlem, Leiden, Den Haag, Heerenveen, Landgraaf, Lottum of Rotterdam!