Over ons

Le Mariage, niet zomaar een winkel maar een familiebedrijf met geschiedenis. Een lange lijn vol ontwikkeling die wat ons betreft nog heel lang verder zal lopen. Twee zaken zullen altijd centraal blijven staan: de liefde voor onze producten én de service naar onze klanten!

Verleden en toekomst

Toen we in 2000 begonnen met Le Mariage, waren we de eerste winkel in Nederland die zich volledig specialiseerde in trouw- en verlovingsringen. Destijds een uniek concept, maar inmiddels zijn er vele speciaalzaken die zeggen de grootste en uitgebreidste collectie trouwringen te hebben. We moeten ons dus voortdurend blijven onderscheiden, vernieuwen en verbeteren. En dat doen we, met succes!

Dankzij de goede recensies van bruidsparen, onze passie voor het vak, en onze ambitie, is Le Mariage al 20 jaar een begrip in de trouwbranche. We zijn zelfs diverse malen genomineerd voor de beste trouwringenwinkel van Nederland.

Met onze 6 winkels in gezellige steden door het land, zullen we er ook in de toekomst naar blijven streven om onze goede naam en onze leidende positie te behouden – en zo nog vele bruidsparen gelukkig te maken met dé ring van hun dromen!