Over ons

Le Mariage, een speciaalzaak die zich sinds 1999 onderscheidt met datgene waar jij of jullie naar op zoek zijn; dé RING. Wordt het een zoektocht naar een industriële merkring of een gepersonaliseerde custom made ring? Binnen stappen bij een juwelier of een goudsmid?

De traditionele ambacht versus productie ringen is een keus tussen twee uitersten; het individu en de massa. Door ambacht te combineren met industrie creëert Le Mariage een extra keus. Een keus waarbij jouw ideeën, het luisterend oor van de goudsmid en het inzicht in technische mogelijkheden van de fabrikanten jou garanderen dat wij een ring kunnen leveren die kwalitatief en prijstechnisch aan al je wensen gaat voldoen. Wij hebben het, wij maken het of wij zorgen dat het gemaakt wordt.

De zin: “hebben of kunnen wij niet”, kennen wij simpelweg niet!

Deze onderscheidende aanpak is mogelijk een van de redenen waarom Le Mariage voor de 3e keer op rij is uitgeroepen tot één van de meest innovatieve trouw- en verlovingsringen leverancier van Nederland.

Trouwringen

Met ruim 3500 trouwringen van diverse Duitse, Belgische, Zwitserse en Zweedse leveranciers onderscheiden wij ons van de gemiddelde juwelier. Naast het officiële dealerschap van de Nederlandse Vincent van Hees en Edel Design, het Engelse Rivermounts en de Japanse Mokume Gane ontwerper Jaume Labro beschikken wij ook over 3 innovatieve en ervaren goudsmeden. Mara van Gent, Sharon Koomen en Sharonne Faassen zijn allen in staat om een ring te ontwerpen waar je volmondig JA tegen zegt.

Verleden en toekomst

Toen we in 2000 begonnen met Le Mariage, waren we de eerste winkel in Nederland die zich volledig specialiseerde in trouw- en verlovingsringen. Destijds een uniek concept, maar inmiddels zijn we ook één van de vele speciaalzaken die claimen de grootste en uitgebreidste collectie trouwringen te hebben. We moeten ons dus voortdurend blijven onderscheiden, vernieuwen en verbeteren. En dat doen we, met succes!

Dankzij de goede recensies van bruidsparen, onze passie voor het vak, en onze ambitie, is Le Mariage al 23 jaar een begrip in de trouwbranche. We zijn zelfs diverse malen uitgeroepen tot de beste trouwringenwinkel van Nederland.

Met onze knusse winkels in diverse steden door het land, zullen we er ook in de toekomst naar blijven streven om onze goede naam en onze leidende positie te behouden – en zo nog vele bruidsparen gelukkig te maken met dé ring van hun dromen!