Maak een afspraak in een van de vestigingen

Alkmaar

In hartje Alkmaar, op nog geen 200 meter van het drukke en ò zo gezellige Waagplein openen wij onze deuren op een dag of tijdstip wat jullie het beste uitkomt. 7 dagen per week van 10.00 tot 20.00 zullen de zusjes Tina & Irma hun jarenlange verkoopervaring in verlovings- en trouwringen gebruiken om jullie te adviseren en te begeleiden bij dit belangrijke moment.

Den Haag

Den Haag, niet alleen onze hofstad met wereldse allure, maar óók de stad waar in 1999 het succes van trouwringenspecialist Le Mariage ooit begon. In één van de oudste straatjes van Den Haag wordt u door onze goudsmid Mara van Gent hartelijk ontvangen op een dag of tijdstip welke jullie het beste uitkomt. Afspraak maken kan 7 dagen per week van 10.00 tot 20.00 uur.

Haarlem

Schagchelstraat, één van de 9 gouden straatjes die Haarlem kent. Op nog geen 70 meter van C&A vind je onze knusse en authentieke trouwringenzaak. Met een enorm aanbod van nagenoeg alle Europese topmerken trouw- en verlovingsringen en het exclusieve dealerschap van Japanse mokume gane ringen is het haast onmogelijk om bij ons niet te slagen.

Halsteren

Halsteren, op 5 minuten van Bergen op Zoom en nog geen 20 minuten van Roosendaal kom je onze Brabantse vestiging van Le Mariage tegen. In een super modern atelier, onder leiding van Anton Ooms, zullen de ervaren goudsmeden met hun enthousiasme en inlevingsvermogen er alles aan doen om ook zonder afspraak, onze slogan, wat je ook vraagt “the answer is Yes”, waar te maken.

Heerenveen

De samenwerking tussen de tweelingzussen Marisca en Valesca Vrielink en Le Mariage heeft het trouwringen aanbod in Friesland naar een hoger niveau getild. De uitbreiding van de collecties en diversiteit van verschillende merken worden door de toekomstige bruidsparen als zeer positief ervaren. De bekende slogan van Le Mariage, wat je ook vraagt “the answer is Yes” wordt door deze groei ook in Heerenveen waargemaakt. Kom vrijblijvend langs en ervaar het enthousiasme van de Vrielink zussen en hun ijzersterke damesteam.

Landgraaf

Dit Zuid Limburgse stadje op nog geen 15 minuten rijden van Kerkrade, Brunssum of Heerlen en nog geen half uurtje van Sittard, Maastricht en Aachen (D) is rijk aan kastelen, boerderijen en recreatieve gebieden. Trouwplannen? Breng dan een bezoek aan de meest innovatieve trouwringenspecialist van Nederland! Le Mariage is uitstekend te combineren met de cultuurhistorische parels, een wandeling of een fietstocht door dit prachtige Zuid Limburgse landschap.

Leiden

Een dagje Leiden en toevallig ook trouwplannen? Ons filiaal in hartje Leiden kan de bekroning zijn van jullie dagje uit maar ook de bekroning op jullie liefde. In een klein winkeltje met veel, héél veel ringen is werkelijk alles mogelijk. Met de combinatie van inlevingsvermogen en vakmanschap van onze edelsmid Mara van Gent en een enorm aanbod van uitsluitend Europese topmerken garanderen wij dat we onze bekende slogan wij verkopen alles behalve: ‘nee’, werkelijk ook waar kunnen maken.

Lottum (Noord Limburg)

Contact informatie Broekhuizerweg 25, 5973 NV, Lottum lottum@lemariage.nl 06 180 53 792 Openingstijden Doordeweeks of in het weekend? Ochtend, middag of avond? Wij zijn flexibel genoeg om u te ontvangen op een dag of tijdstip welke jullie het beste uitkomt. Trouwringen kopen in Lottum Lottum, ook wel het ‘Rozendorp van Nederland` genoemd is vooral bekend […]

Roosendaal

Na meer dan 1000 tevreden trouwkoppels die we in en rondom Roosendaal van prachtige trouwringen hebben mogen voorzien, is Le Mariage verhuisd. Op nog geen 15 minuten rijden van Roosendaal rijdt u zo het centrum van Halsteren binnen waar ons nieuwe filiaal is gevestigd. Uw auto voor de deur parkeren om in alle rust het […]

Rotterdam

Wil je een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod van custom made-, design-, of collectie trouwringen, kom dan langs of maak een afspraak. Contact informatie rotterdam@lemariage.nl 071-5326582 Openingstijden Maandag – Zondag op afspraak Trouwringen kopen in Rotterdam Rotterdam, wereldhavenstad. Een dynamische stad die zichzelf steeds blijft vernieuwen op elk gebied, waaronder ook trouwringen. […]