Maak een afspraak in een van de vestigingen

Alkmaar

In hartje Alkmaar, op nog geen 200 meter van het drukke en ò zo gezellige Waagplein openen wij onze deuren op een dag of tijdstip wat jullie het beste uitkomt. 7 dagen per week van 10.00 tot 20.00 zullen de zusjes Tina & Irma hun jarenlange verkoopervaring in verlovings- en trouwringen gebruiken om jullie te adviseren en te begeleiden bij dit belangrijke moment. Lees meer..

Beverwijk

Beverwijk, de stad van de aardbeien, gelegen tussen Alkmaar en Haarlem. Beverwijk, vooral bekend om de grootste overdekte markt van Europa, de Zwarte Markt. Maar Beverwijk is meer dan dat, Beverwijk betekent ook de duinen, het brede strand van Wijk aan Zee, de bekende strandpaviljoens Aloha Beach en Timboektoe. Lees meer..

Den Haag

Den Haag, niet alleen onze hofstad met wereldse allure, maar óók de stad waar in 1999 het succes van trouwringenspecialist Le Mariage ooit begon. In één van de oudste straatjes van Den Haag wordt u door onze goudsmid Mara van Gent hartelijk ontvangen op een dag of tijdstip welke jullie het beste uitkomt. Afspraak maken kan 7 dagen per week van 10.00 tot 20.00 uur. Lees meer..

Groningen

Groningen, een bruisende stad, bekend om de vele hofjes, de Martinitoren, ook wel d’Olle Grieze genoemd, de Groningse lekkernij de ‘aairbal’... , maar vooral bekend om het sfeervolle en gezellige straatbeeld. De ruim 60.000 studenten die de stad telt, creëren een sfeer waar shoppen en uit eten gaan echt een belevenis is. Het is dan ook terecht dat Groningen al diverse keren uitgeroepen is tot de beste winkelstad van Nederland. Lees meer..

Haarlem

Schagchelstraat, één van de 9 gouden straatjes die Haarlem kent. Op nog geen 70 meter van Langerak Juwelier vind je onze knusse en authentieke trouwringenzaak. Met een enorm aanbod van nagenoeg alle Europese topmerken trouw- en verlovingsringen en het exclusieve dealerschap van Japanse mokume gane ringen is het haast onmogelijk om bij ons niet te slagen. Lees meer..

Landgraaf

Dit Zuid Limburgse stadje op nog geen 15 minuten rijden van Kerkrade, Brunssum of Heerlen en nog geen half uurtje van Sittard, Maastricht en Aachen (D) is rijk aan kastelen, boerderijen en recreatieve gebieden. Trouwplannen? Breng dan een bezoek aan de meest innovatieve trouwringenspecialist van Nederland! Le Mariage is uitstekend te combineren met de cultuurhistorische parels, een wandeling of een fietstocht door dit prachtige Zuid Limburgse landschap. Lees meer..

Leiden

Een dagje Leiden en toevallig ook trouwplannen? Ons filiaal in hartje Leiden kan de bekroning zijn van jullie dagje uit maar ook de bekroning op jullie liefde. In een klein winkeltje met veel, héél veel ringen is werkelijk alles mogelijk. Met de combinatie van inlevingsvermogen en vakmanschap van onze edelsmid Mara van Gent en een enorm aanbod van uitsluitend Europese topmerken garanderen wij dat we onze bekende slogan wij verkopen alles behalve: ‘nee’, werkelijk ook waar kunnen maken. Lees meer..

Zierikzee

Een dagje of een weekendje Zeeland gepland?  Ga je lekker uitwaaien of luieren op één van de mooiste stranden van Nederland of liever fietsen door de contrastrijke natuurgebieden, vogels spotten op de vogelboulevard, genieten op  zeehondensafari, of heerlijke verse oesters eten in Yerseke… , waar je ook voor gaat, Zeeland barst van de belevenissen en attracties. Lees meer..