Den Haag

Contact informatie

Oude Molstraat 22, 2513 BB, Den Haag
denhaag@lemariage.nl
070-2165000

Openingstijden

Donderdag12:00 – 19:00
Zaterdag10:00 – 17:00
Buiten deze uren op afspraak
Let op: Gesloten van 17 dec tot 8 jan

Trouwringen kopen in Den Haag

“jouw ring is mijn passie”

Den Haag, niet alleen onze hofstad met wereldse allure, maar ook de stad waar in 1999 het succes van trouwringenspecialist Le Mariage ooit begon. Een ligging dichtbij de kust met een schat aan cultuur, een veelvoud aan bijzondere en gevarieerde winkels en een ruim aanbod aan terrasjes, restaurants, horecapleinen én trouwringen! De ideale combinatie voor een dag of een weekend vermaak dus. In één van de oudste straatjes van Den Haag vinden jullie onze Haagse trouwringenvestiging. Niet de grootste, wel de meest knusse en authentieke trouwringenzaak van Le Mariage. Met een zeer gevarieerd aanbod aan trouw – en verlovingsringen in alle prijsklassen en een eigen atelier is het haast onmogelijk om hier niet te slagen.

Om onze leidende positie te behouden en verder te versterken zijn we altijd op zoek naar de nieuwe producten en ontwikkelingen. Innoveren en vooruitdenken, daar staan wij voor. Door deze unieke manier van werken, kennis en geloof in eigen kunnen zijn we meerdere malen genomineerd voor The Dutch Wedding Award en in 2018 door de meest onafhankelijke trouwsite, The Perfect Wedding op de top 3 lijst gezet van de best beoordeelde trouwring-specialisten van Nederland. Of we trots zijn? Meer dan trots!!!

In de nabij gelegen parkeergarages Q-Park Grote Markt, P1 Parking Spui en Noordeinde is er voldoende parkeergelegenheid om jullie trouwringen in Den Haag aan te schaffen.

Dit filiaal van Le Mariage Den Haag is echt bijzonder te noemen. Hier is werkelijk alles mogelijk. Met de continue aanwezigheid van onze edelsmid Mara van Gent en een enorm aanbod van uitsluitend uit de EU afkomstige topmerken garanderen wij dat we onze bekende slogan wij verkopen alles behalve: ‘nee’, werkelijk waar kunnen maken.

Mara van Gent, in 2008 afgestudeerd aan vakschool Schoonhoven combineert haar moederschap met haar passie van traditioneel goudsmeden en innovatieve technieken tot de unieke trouwringen met een individueel karakter. Zijn jullie nieuwsgierig wat Mara voor jullie kan betekenen? Maak een afspraak of loop tijdens onze openingstijden eens binnen bij de trouwringenspecialist van Den Haag. Doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avond, op de zaak of bij u thuis? Wij vinden altijd wel een dag, tijdstip of een plek die jullie het beste uitkomt. Wij zijn immers niet zo maar een trouwringenzaak, wij zijn Le Mariage.

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Haarlem, Leiden, Alkmaar, Heerenveen, Landgraaf, Lottum of Rotterdam!