Heerenveen

Contact informatie

De Passage 5, 8442 PH Heerenveen
heerenveen@lemariage.nl
0513 650500

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9.30 – 18.00
Woensdag9.30 – 18.00
Donderdag9.30 – 18.00
Vrijdag9.30 – 18.00
Zaterdag9.30 – 17.00

Trouwringen kopen in Heerenveen

“als het er niet is, maken wij het gewoon”

Als je aan Heerenveen denkt, denk je niet aan het oudste veenkanaal-dorp van Nederland. Ook niet aan de prachtige monumenten en bouwwerken uit de 15e eeuw. Je vraagt je ook niet af waarom Heerenveen, ondanks het grote aantal inwoners niet bij de 11 steden hoort. Nee, Heerenveen draait om voetbal, schaatsen, skûtsjesilen, Abe Lenstra, Sven Kramer, Falko Zandstra,..

Het moge duidelijk zijn, de trots van Fryslân zijn de sporten en de bekende namen waar het Friese volk blij van wordt. Waar de toekomstige bruidsparen in Heerenveen extra blij van worden, is de trouwceremonie in het prachtige “Crackstate”. Binnen de muren van het gemeentehuis is een indrukwekkende trouwzaal in Lodewijk XVI stijl waar je U tegen zegt. Het JA woord klinkt ó zo helder! De ringen worden uitgewisseld… , de zin:”jullie zijn vanaf heden aan elkander verbonden”, wordt uitgesproken. De trouwambtenaar lacht, het zijn wéér AS relatieringen.

Om het trouwringenaanbod in het hoge noorden te vergroten zijn de zusjes Marisca en Valesca Vrielink een stap verder gegaan. Hun uitbreiding van de collectie en diversiteit van verschillende merken resulteerde in een duidelijke groei. Een groei die de dames met hun ijzersterke damesteam professioneel voort willen zetten. Daarvoor is Juwelier Vrielink de samenwerking aangegaan met dé trouwringenspecialist van Nederland, Le Mariage. De bekende slogan van Le Mariage, wat je ook vraagt “the answer is Yes” wordt ook in Heerenveen waargemaakt.

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Haarlem, Leiden, Den Haag, Alkmaar, Landgraaf, Lottum of Rotterdam!

Hoe werken wij?

Le Mariage Heerenveen is onderdeel van Vrielink Juwelier. Deze drukke vestiging wordt volledig gerund door een ijzersterk vrouwenteam met veel ervaring op het gebied van trouwringen en verlovingsringen.

Met hun kennis zullen zij luisteren en jullie adviseren om de perfecte trouwring te vinden. Een ring waar je volmondig JA tegen zegt. Zo gaan jullie altijd tevreden en met een goed gevoel de deur uit.