Lottum (Noord Limburg)

Contact informatie

Broekhuizerweg 15, 5973 NV, Lottum
lottum@lemariage.nl
06 180 53 792

Openingstijden

Doordeweeks of in het weekend? Ochtend, middag of avond? Wij zijn flexibel genoeg om u te ontvangen op een dag of tijdstip welke jullie het beste uitkomt.

Trouwringen kopen in Lottum

Lottum, ook wel het ‘Rozendorp van Nederland` genoemd is vooral bekend om zijn rozenteelt. Ruim 70 % van de rozenteelt in Nederland is namelijk afkomstig uit Lottum. Dit pittoreske dorpje op 10 km van Venlo, 20 kilometer van Venray en nog geen 40 km van Roermond is voor stelletjes met trouwplannen bij uitstek geschikt om een dagje Limburg te combineren met een bezoek aan de meest innovatieve trouwringenspecialist van Nederland;  Le Mariage.

Le Mariage Lottum wordt gerund door Valesca Vrielink, een moeder van 4 jonge kinderen die haar moederschap uitstekend weet te combineren met haar passie voor het vervaardigen en verkopen van trouw- en verlovingsringen. Met haar jarenlange ervaring als goudsmid kan Valesca jullie deskundig advies geven over alle mogelijkheden betreffende materialen, pasvorm, breedte, kleur etc.  Le Mariage Lottum is immers geen juwelier mét trouwringen maar dé trouwringjuwelier die zich uitsluitend bezighoudt met datgene waar jullie op naar zoek zijn; dé RING.

Woon je in Lottum of in de omgeving van Roermond, Venlo of Venray en ben je op zoek naar een trouw- of verlovingsring? Maak dan een afspraak met Le Mariage Lottum. Valesca ontvangt jullie graag op een dag of tijdstip welke jullie het beste uitkomt. De koffie staat altijd klaar!

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Haarlem, Leiden, Den Haag, Heerenveen, Alkmaar, Alkmaar of Rotterdam!