Rotterdam

Wil je een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod van custom made-, design-, of collectie trouwringen, kom dan langs of maak een afspraak.

Contact informatie

rotterdam@lemariage.nl
071-5326582

Openingstijden

Maandag – Zondagop afspraak

Trouwringen kopen in Rotterdam

Rotterdam, wereldhavenstad. Een dynamische stad die zichzelf steeds blijft vernieuwen op elk gebied, waaronder ook trouwringen. Niet alleen de imposante skyline, bijzondere architectuur en vooraanstaande horeca maar ook zeker het winkelgebied en het aanbod van bijzondere detailhandel maken Rotterdam tot een stad die je steeds kunt blijven ontdekken. In en rondom deze prachtige stad is er vanaf 1 augustus onze mobiele service van Le Mariage. Hier moet je zijn voor een persoonlijke benadering, aandacht, flexibiliteit en een geweldig aanbod aan trouw- en verlovingsringen!

De persoon die jullie helpt in deze regio is Mara. Haar enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid zorgen ervoor dat steeds meer stellen de weg naar haar vinden door de positieve ervaringen van anderen. Zoeken jullie dus de perfecte trouwringen of zoek je die ene, perfecte verlovingsring maak dan een vrijblijvende afspraak.

Brengen jullie liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Jullie zijn van harte welkom in onze vestigingen in Beverwijk, Haarlem, Leiden, Den Haag, Heerenveen, Alkmaar, Lottum of Alkmaar!