Geplaatst op

Introductie: PerLine

Donatello, is een in Zweden geproduceerd trouw- en verlovingsringenmerk, dat zich voornamelijk richt op stijlvolle en tijdloze ringen. Met volledige transparantie  qua prijs-kwaliteitsverhouding werken zij aan een collectie trouwringen die vooral gesierd wordt door eenvoud. Geen investeringen in bijzondere patronen, geen fratsen en franjes, maar kwalitatief duurzame ontwerpen die niet onderhevig zijn aan mode en trends.

Maar… zoveel mensen, zoveel wensen! Niet iedereen gaat voor klassiek, maar iedereen gaat wél voor de meest eerlijke prijs. Dit is de voornaamste reden dat Le Mariage heeft besloten om in te spelen op de verandering van een aantal trouwringen-leveranciers die hun selectieve dealerbeleid gestaag aan het omzetten zijn. Met honderden verkooppunten en een enorm online aanbod, spelen deze leveranciers aardig in op het veranderde consumentengedrag.

Willen wij onze leidende positie in de trouwringenbranche behouden en verder versterken dan spelen wij graag mee.  

Dit doen we met een totaal nieuw concept:  PerLine

PerLine is een combinatie van “online aankoop” met een persoonlijk tintje. Door geen gebruik te maken van de winkel en winkelpersoneel kunnen wij (voorlopig) een aantal trouwringenmerken, mogelijk voor de beste prijs van Nederland, voor u bestellen. Ook geven wij u de mogelijkheid om volledig transparant de prijs van uw droomring te vergelijken met een vergelijkbare merkring of met de ring die wij via één van onze 3D programma’s  direct aan u kunnen tonen.

De eerste 4 merken waar we PerLine aankoop mee starten zijn de volgende merken:  het Nederlandse Aller Spanninga, het Oostenrijkse Collection Ruesch en het Duitse Gettman en Rauschmayer.

PerLine werkt als volgt:

Informeer naar alles wat u graag wilt weten over het merk. Denk daarbij aan wat het modelnummer is, wat voor profiel/ draagcomfort de ring heeft , in welke legering en kleur te bestellen, het aantal karaat, de grootte en de kwaliteit van de diamanten, de levertijd, de bepaling van uw maat, maat- en omruilgarantie en natuurlijk de prijs. Stuur een mail naar perline@lemariage.nl of whatts app naar 06-12965610.  Wij doen ons best om binnen 1 dag al uw vragen te beantwoorden. Als u tevreden bent met ons aanbod, dan bespreken we de vervolgstappen en maken, indien nodig, een afspraak voor de exacte bepaling van uw vingermaat. Dit doen we op een dag of tijdstip welke ons beiden het beste uitkomt. Nadat alles vastgelegd is, betaalt u 50% van het aankoopbedrag aan en bestellen wij de ringen. Binnen 3 á 4 weken worden de ringen persoonlijk, met een flesje ‘bubbels’, bij u thuis bezorgt. Natuurlijk ook weer op een dag of tijdstip welke ons beiden het beste uitkomt. Indien alles naar wens is, maakt u het restbedrag over.

Voordelen PerLine:

  • Persoonlijk contact
  • Veilig in uw eigen omgeving
  • Flexibele tijden
  • Maatgarantie
  • Laagste prijsgarantie

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens bij ons in de winkel of bij u thuis! 

Team Le Mariage