Blog

Introductie: PerLine

april 4, 2021

PerLine is een combinatie van "online aankoop" met een persoonlijk tintje. Door geen gebruik te maken van de winkel en winkelpersoneel kunnen wij (voorlopig) een aantal trouwringenmerken, mogelijk voor de beste prijs van Nederland, voor u bestellen. Lees meer..

Welkom 3-3-21

maart 1, 2021

De tijd van ‘gewoon’ normaal is in zicht… Uiteraard heeft het ‘nieuwe’ normaal ons leven in het afgelopen jaar behoorlijk doen veranderen. Ons leven en onze gewoontes zijn inderdaad anders, maar wij als mens zijn niet veranderd. De verschrikkelijke Corona tijd nadert zijn einde en vloeit langzaam over in geluk, blijdschap en vreugde. Geluk, blijdschap […] Lees meer..

Liefde & Passie

februari 13, 2021

Jarenlang was er onzekerheid over de toekomst van de pastorie aan de Breestraat en de zorgen die bestonden over de onderhoudstoestand van dit Beverwijks belangrijkste rijksmonument. In 2012 kocht Stadsherstel Amsterdam het pand. Dankzij financiële bijdragen van diverse fondsen en de provincie maar vooral door authentieke ambacht en passie van de vele restaurateurs die aan […] Lees meer..

Hoe bepaal ik mijn ringmaat?

januari 7, 2021

Een vraag die op internet door vele online juweliers uitgebreid wordt beantwoord. Als je de beschrijving van de vele methodes leest is er maar één conclusie. Zelf de ring opmeten is een fluitje van een cent… Je gaat creatief aan de bak met een meetliniaal, een schuifmaat, het meten van een oude ring, een uitgeprinte […] Lees meer..

Prijsverschillen trouwringen

januari 4, 2021

Hoe weet je als klant of de balans tussen de door jou ontvangen ringen en de betaalde prijs juist is? In dit blog bespreken we een aantal uitgangspunten die o.i. bepalend zijn voor de prijs van een set trouwringen. Daarbij willen we geen gebruik maken van diverse theorieën als concurrentie- en vraaggeoriënteerde prijsstellingen of de […] Lees meer..

Mededeling Alkmaar

december 30, 2020

Beste bruidsparen, In verband met de geplande verbouwing van het pand en mede door het enorme succes van de trouwringenverkoop aan huis,  hebben wij besloten om onze trouwringenstudio in Alkmaar tijdelijk te sluiten. Tijdens deze, voor ons allen onrustige, maanden hebben wij er alles aan gedaan om onze leidende positie binnen de trouwringenbranche te behouden, […] Lees meer..